U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Art-TanjaArt-TanjaVan kleins af aan altijd al aan het tekenen geweest. De eerste schoolschriften zagen er al rijk gedecoreerd uit. Ook nu nog wordt overal op getekend zodra er met aandacht geluisterd moet worden of gewoon een beetje dag dromen. De pen of het potlood is altijd bezig.  Mijn vader was kunstschilder en fotograaf. Als kleintje werd het in de opvoeding meegenomen. Pennen, kleurpotloden, krijt, stiften of verf er lag altijd wel wat klaar thuis om je uit te leven, heerlijk was dat. Dit heeft zich door gezet tot vandaag. Schilderen op doek op papier of paneel het maakt niet uit. Overal wordt lustig op geschilderd met olieverf of acryl met pastel of aquarel. 

Tanja exposeert op zaterdag en zondag 6 & 7 mei 2017 van 10:00 tot 17:00 uur in de Paardenstal aan de Hooghaar 1 te Peize, Tijdens de Open Atelierroute georganiseerd door Kunstmomenten Noordenveld. De verkoop van mijn eerste boek met mijn werk start dan ook.